Over mij

Ik ben Nina, aangenaam! Geboren december 1989, ik woon in Wehl, ben getrouwd met Roel & mama van Filou ♥

NieNus fotografie, sinds maart 2011, fotografeert onder andere:

Gezinnen

De tijd dat je als gezin samen leeft lijkt misschien lang, maar vliegt voorbij. Voordat je het weet krijgen de kinderen een relatie, gaan ze op zichzelf wonen en veranderd jullie gezinssituatie. Daarom is nu hét moment om jullie gezin professioneel maar ongedwongen vast te laten leggen. Want juist later, als de kinderen groot zijn, is de tijd bij papa en mama thuis zo bijzonder om terug te zien. Tijdens een reportage worden er uiteraard allerlei foto’s gemaakt. Van de kinderen alleen, van papa en mama samen, alles is bespreekbaar, ook als je de familie hond/kat/cavia mee wilt nemen, geen probleem!

Stelletjes

Je bent verliefd, verloofd, getrouwd of zwanger maar je hebt eigenlijk geen mooie foto van jullie samen. Gekke selfies genoeg, maar écht een mooie reportage van jullie beide is er niet. Een fotoshoot bij NieNus is dubbel bijzonder, want naast mooie foto’s is de shoot ook al een mooie herinnering. Omdat NieNus vragen stelt zoals: “vertel haar eens waar jullie droomreis samen heen zou zijn”, leren jullie elkaar nóg beter kennen en zijn de foto’s niet alleen mooi, maar is de herinnering aan de shoot ook prachtig.

Families

Een fotoshoot met de hele familie, opa, oma, de hond, iedereen mag erbij. We maken foto’s in alle denkbare samenstellingen, dus bijvoorbeeld alleen de kleinkinderen, opa en oma met hun eigen kinderen, een groepsfoto natuurlijk. Alles is bespreekbaar tijdens de shoot en we maken er samen een succes van. Tip! Dit is ook leuk om cadeau te geven aan opa/oma/vader/moeder. Bij NieNus kun je een cadeaubon bestellen en die geven op bijvoorbeeld de verjaardag zodat uiteindelijk diegene die het cadeau krijgt, ook bij op de foto staat, hoe bijzonder is dat!?

Moeders & dochters

Hoe cliché, maar je hebt maar 1 moeder. Jullie band is uniek, bijzonder en bijna niet uit te leggen. Door samen een fotoshoot te doen maken jullie een herinnering voor het leven. Zowel de shoot als het uiteindelijke resultaat is prachtig. NieNus stelt jullie vragen en tijdens het antwoord geven aan elkaar worden er foto’s gemaakt. Voorbeeld: “welke eigenschap van jezelf herken je in je dochter?” Een mooi moment, vereeuwigd door NieNus fotografie.

Bruiloften

Je wilt een bruiloft uiteraard tot in de puntjes plannen, maar toch gebeuren er altijd zoveel mooie en bijzondere dingen op zo’n dag, dat je niet alles van tevoren kunt voorzien. Een goede trouwfotograaf is getuige van de hele dag en zorgt ervoor dat jullie achteraf de grote dag steeds weer opnieuw kunnen beleven. Professioneel en goed voorbereid is NieNus aanwezig hoelang jullie maar wensen. Vooraf bespreken we alle wensen, voorwaarden en details, zodat er geen verassingen achteraf zijn wat betreft prijs of kwaliteit.

Uitvaarten

Bijna onzichtbaar, geluidloos en met veel respect is NieNus aanwezig bij een herdenkingsdienst en/of uitvaart. Alle wensen van de familie worden vooraf besproken. Uit onderzoek is gebleken dat men als nabestaande slechts 10% onthoudt van de dag van het definitieve afscheid. Een rouwfotograaf zorgt ervoor dat er sfeervolle beelden worden gemaakt die kunnen bijdragen aan een goede verwerking van het grote verdriet. Op gepaste afstand is NieNus getuige van alle gebeurtenissen van die dag.